Wh@evR!

Camerata Producties zond 4 september de eerste aflevering uit van de nieuwste webserie Wh@evR!. Deze serie zal gaan over een vriendengroep die stuk voor stuk een passie hebben voor musical.

Nieuwe serie waar muziek centraal staat

Na series zoals Ghost Rockers en Like Me, die enorm goed ontvangen zijn door het publiek, is er nu weer een nieuwe variant. In deze serie, Wh@evR!, staat muziek weer centraal. De serie vertelt het verhaal over een vriendengroepje van zes die samen in een toneelgroep zitten. Deze serie kan je enkel bekijken op het internet. Dit laat het doelpubliek toe te kiezen wanneer ze een aflevering willen kijken, iets dat jongeren leuker vinden dan telkens om bijvoorbeeld 8 uur ’s ochtends voor de televisie te zitten.

Deze jongeren hebben allemaal al ervaring in de muziekwereld en dit valt meteen op aan hun spelervaring

De eerste aflevering duurt 5 minuten. Hier wordt een schetsing gemaakt van waar het vriendengroepje mee bezig is. Hun laatste opreden van de musical waarin ze speelden is gedaan en meteen wordt de aandacht gewekt door een persoon die één van hen, Silke, wil spreken. Anderzijds meldt Fré zijn vriend, Sep, dat hij het goed vindt dat hij nooit op de repetities aanwezig was, omdat hij zijn eigen ruimte nodig heeft, wanneer er opeens wordt bekendgemaakt dat Sep de toneelgroep zal vervoegen. Kortom, in de eerste aflevering wordt er ruimte gemaakt voor tal van mogelijkheden die er kunnen gebeuren.

De zes hoofdrolspelers zijn Dorien Matthijs die de rol van Silke vertolkt, Michiel Donies in de rol van Roy, Phebe Staelens die de rol van Lotte op zich neemt, Stijn van Koetsem die Floris speelt, Luis de Vuyst in de rol van Fré en Flavio Rizzuto die Sep vertolkt. Deze jongeren hebben allemaal al ervaring in de muziekwereld en dit valt meteen op aan hun spelervaring. Het valt nog te ontdekken wat ze meer in hun mars hebben.

Wat Wh@evR! anders aanpakt is hoe ze hun serie uitzendt

Om samen te vatten heeft deze nieuwe serie alles om de al bekende muziekseries op te volgen. Wat Wh@evR! anders aanpakt is hoe ze hun serie uitzendt. In deze mediatijden is dit slim aangepakt. Benieuwd wat er zal volgen.

Wh@evR! is te vinden op de online platformen van Musical Vibes waar er elke week een nieuwe aflevering verschijnt. Klik HIER om de eerste aflevering te bekijken.

Door Amber Degeest

Foto’s: Patrick Defort