Musical Vibes zoekt medewerkers

Musical Vibes is op zoek naar mensen om het team te versterken. Heb je een vlotte pen, doe je graag interviews, kan je vlot met een videocamera overweg of goed fotograferen én heb je affiniteit met het theater, dan zijn wij misschien op zoek naar jou. 

Je bezoekt voor de website voorstellingen/perspresentaties en doet hiervan verslag in de vorm van recensies, interviews, of video – en fotoreportages. Je hoeft uiteraard niet alle aspecten even goed te beheersen. Flexibel zijn is een voordeel. Je werkt in een team, dus je hoeft niet altijd beschikbaar te zijn.

We zijn op dit moment vooral op zoek naar recensenten en verslaggevers/interviewers (zowel geschreven als video) die in Nederland verslag kunnen doen.

Voor Vlaanderen zijn we op zoek naar verslaggevers die eventueel ook overdag beschikbaar zijn voor perspresentaties.

Vereisten:

  • Taalvaardigheid
  • Representatief
  • Gemotiveerd en affiniteit met theater

LET OP! Het gaat om een vrijwillige functie. Musical Vibes is een non-profit website dus er kunnen helaas geen vergoedingen gegeven worden. De kaarten van de voorstelling die je bezoekt zijn uiteraard wel gratis.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@musicalvibes.net met daarin wat info over jezelf én een voorbeeld (een recensie, interview, video of enkele foto’s). Wanneer wij er potentie in zien, zullen WIJ je contacteren voor verder overleg.