Jo Hens

Tijdens de persconferentie van Legally Blonde, in een productie van Au Fond Producties, mocht Musical Vibes praten met de cast van de musical. Zo hebben we gepraat met Jo Hens, die de rol van Warner op zich gaat nemen in februari 2022.

Leuk om de arrogante kwal te spelen

Wat vind je zo leuk aan je personage?

Ik mag nog eens een puber spelen, dat vind ik heel fijn. Dat is lang geleden. Warner is echt een arrogante kwal en dat vind ik wel leuk om te mogen vertolken. Hij denkt dat de evenaar door zijn gat loopt en dat vind ik wel heel fijn: de klootzak uitgangen (lacht).

Heb je dan een voorkeur: het arrogante type of het goede type?

In dit geval vind ik het heel leuk om eens de arrogante zak te spelen. Het is ook leuk dat de mensen in het begin denken dat Warner een sympathiek persoon is, maar eigenlijk is dat gewoon een eikel.

Je gaat helemaal hyped up naar huis gaan

Wat wil Legally Blonde meegeven als boodschap?

De boodschap is om je droom na te streven en om hard te werken om er te geraken. Dat vind ikzelf een heel mooie boodschap. Het is ook gewoon een feel good musical, het gaat super plezant worden en mensen gaan zich een kriek lachen. Je gaat helemaal hyped up naar huis gaan: het wordt zeer leuk!

Legally Blonde speelt vanaf 10 februari 2022 in Antwerpen en Hasselt. Meer informatie en tickets vind je op www.aufondproducties.be .

Door Amber Degeest

Foto’s: Wendy de Noier