West Side Story terug in Nederlandse theaters

Voor het eerst sinds 1996 keert de Nederlandstalige versie van WEST SIDE STORY terug naar Nederland. Wij zijn enorm blij dat De Graaf & Cornelissen Entertainment na Les Misérables ook deze imposante productie, met een nog groter live orkest, naar het publiek toe kan brengen.
WEST SIDE STORY, het aangrijpende liefdesverhaal, los gebaseerd op Romeo & Julia van Shakespeare. Tweemaal verfilmd, tweemaal Oscar-winnend. Onder andere door Steven Spielberg in 2021.
Over de ‘onmogelijke’ liefde van Tony en Maria, die behoren bij de rivaliserende bendes de Jets (Amerikaans) en de Sharks (Puerto Ricaans). Met wereldberoemde songs van Lennaert Bernstein als Maria, America, I Feel Pretty en Tonight. En een live orkest van 20 muzikanten.
WEST SIDE STORY is vanaf november 2025 te zien in 13 grote theaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Breda, Groningen, Apeldoorn, Enschede, Leeuwarden, Heerlen, Den Bosch, Almere en Utrecht. De première zal plaatsvinden in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam op
zondag 23 november 2025.

Meer informatie over de voorstelling en over de aankomende audities hiervoor? Ga snel naar www.westsidestorymusical.nl