Tina de Bruin en Rop Verheijen in muzikale theaterkomedie over een volkstuincomplex

Tina de Bruin en Rop Verheijen zijn vanaf februari 2022 samen te zien in de nieuwe muzikale komedie Volkstuin Complex, maakt producent Bos Theaterproducties vandaag bekend. Tina (Kees & Co) deelt haar rol met Rian Gerritsen (De Luizenmoeder). Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij) en Daniel Cornelissen (Showponies) maken de cast compleet.

De muzikale omlijsting is in handen van Jan en Keez Groenteman, die tevens mee op tournee gaan. Marije Gubbels tekent voor de regie en het script is geschreven door Jibbe Willems. De première van Volkstuin Complex is op zondag 20 maart 2022 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De voorstelling is van 25 februari t/m 10 juli te zien in theaters in het hele land.

Over de voorstelling

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier na haar scheiding in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in intriges en chaos.

Bekijk de speellijst op www.bostheaterproducties.nl of www.volkstuincomplex.nl

Met Tina de Bruin / Rian Gerritsen*, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. *Tina en Rian delen hun rol | Regie Marije Gubbels | Muziek, liedteksten en spel Jan en Keez Groenteman | Script Jibbe Willems | Decorontwerp Theo Tienhooven | Lichtontwerp Mike den Ottolander | Kostuumontwerp Dieuweke van Reij

Foto: (c) Concept en bewerking Studio Room | Fotografie Hans van Brakel