Naakt

Met Naakt, zet Isabelle Beernaert weer een emotionele rollercoaster op de planken. Het stuk dat na een hele korte speelperiode alweer in de ijskast vloog omwille van Corona, heeft deze tijd op de strafbank gebruikt om te rijpen. Zowel in het hart als de ziel van dansers en choreografe werd de tijd goed gespendeerd. Met een prachtig resultaat.

Rollercoaster

We worden allemaal naakt geboren. Zonder enige bescherming, zonder enige belemmering, als het ware een onbeschreven bord. Op de prachtige dansvloer met het rode vierkant, neemt deze Naakt je mee doorheen het traject van een mensenleven. Met zoveel ontmoetingen en gebeurtenissen die je kan meemaken, die je innerlijke vorm geven. Nog maar een keer grijpt deze productie van Isabelle Beernaert je naar de keel en laat je niet los tot lang na het einde van de show.

Hier staat een team vol toppers

Niet minder dan 14 dansers staan op de scène. Het mooie aan deze crew is dat elk een mooie, eigen persoonlijkheid kan (en mag) meebrengen in deze voorstelling. Hierdoor wordt je eens zo snel in alle verhalen meegezogen. Over de kwaliteit van deze dansers moet niet te lang gepalaverd worden, hier staat een team vol toppers waarvan we mogen hopen ze nog regelmatig terug te zien!

Een andere van Isabelles handtekeningen, is een grandioos lichtplan. Wederom is dat op de afspraak. De samenwerking licht/rode vierkant is ook een krachtige extra. De muziekkeuze is ook weer een verrijking voor de liefhebber. Niet alleen de nummers op zich, de aparte versies mogen er ook zijn.

Het geheel van deze Naakt is een danservaring die je emotioneel meeneemt

Het geheel van deze Naakt is een danservaring die je emotioneel meeneemt, je spiegels voorhoudt en je met een opdracht naar huis stuurt. Wat is jouw naakte waarheid? Geen makkelijke opdracht, maar ook jij hebt de tijd om die te onderzoeken. Een keertje extra naar Naakt gaan kijken, kan alleen maar helpen!

Naakt speelt nog doorheen Nederland en België. Meer info & tickets op www.isabellebeernaert.be.

Door Patrick Defort

Foto’s: Kim Vos Fotografie