Extra audities voor de musical METTE bij Bohemian Productions

Bohemian Productions, bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Evita, Catch me if you can en Chess, organiseert nieuwe audities voor de zelfgeschreven musical “METTE”. METTE is gebaseerd op het gelijknamige boek van de succesvolle jeugdauteur Marc de Bel. De voorstellingen zijn gepland voor juni 2022 in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas.

Door de wereldwijde Coronapandemie moest Bohemian Productions de voorstellingen noodgedwongen uitstellen, maar nu is de vereniging helemaal klaar om het repetitieproces van deze eigen creatie te hernemen. Door het uitstel zijn enkele interessante rollen bij de hoofdcast en in het ensemble vrij gekomen. Regisseur Niels de Valk zoekt zowel volwassenen als kinderen om de cast te vervolledigen.

Naast leuke ensemblerollen zijn er twee mannelijke hoofdrollen in te vullen:

Jack: speelleeftijd 20 – 30 jaar – GEZONGEN rol
Bad guy, betrokken bij alcoholsmokkel. Heeft een duister en tegelijkertijd verleidelijk kantje.

Vito: speelleeftijd 20 – 30 jaar – GESPROKEN rol
Bad guy met Italiaanse roots, betrokken bij alcoholsmokkel. Meer uitgesproken duister kantje.

Mette

METTE zoomt in op de geschiedenis van één van de 137 000 Belgen die tussen 1870 en 1930 naar Amerika emigreerden. De meesten deden dat vanuit Antwerpen met de Red Star Line. Het thema van de Belgische landverhuizers op zoek naar een betere toekomst inspireerde Marc De Bel om het verhaal te vertellen van de 16-jarige Mette die samen met haar gezin de oversteek naar New York waagt. Bohemian Productions is trots de exclusieve rechten te hebben verkregen om dit boek te mogen herwerken tot een musical. De frisse songs zijn gecomponeerd door Yannick De Pauw. Jos Dom schreef het scenario.

Schrijf je snel in voor de audities via https://forms.gle/gCYftYtDGZsTaZTX9

Meer info over Bohemian Productions via www.bohemianproductions.be