Ticketverkoop Een Midzomernachtsdroom de musical gestart

Op 9 februari 2024 gaat de nieuwe productie van Starlight Musical Productions vzw in première: Een Midzomernachtsdroom. Het alom bekende stuk van William Shakespeare werd van onder het stof gehaald en opgeblonken tot een verhaal van vandaag. Wie deze gloednieuwe musical niet wil missen, kan vanaf vandaag tickets bestellen.

Het verhaal

Op de vooravond van haar zestiende verjaardag besluit Hermia na een verhitte discussie met haar ouders weg te lopen van huis met haar vriendin Lize. Op aanraden van Louise, de meid, rennen ze het verboden bos naast het dorp in. Hun beste vrienden Helen en Dimi snellen hen achterna. Het viertal komt zo onverwachts terecht in een wereld vol magie, waar niets is wat het lijkt. Eén groot misverstand maakt de chaos al snel compleet. En daar zit de vete tussen Oberon en Titania, de elfenkoning en zijn tirannieke echtgenote, zeker voor wat tussen… Een voorstelling voor jong en oud vol humor, romantiek en spanning, overgoten met een flinke portie magie!

Praktische info

De voorstellingen vinden plaatsen tijdens de krokusvakantie 2024: tien voorstellingen van 9 tot 18 februari. Tickets kosten 13 euro voor kinderen tot en met 8 jaar en 20 euro voor de iets oudere kinderen. De voorstellingen gaan door in centrum De Branding te Middelkerke. Tickets en meer info vind je via www.starlight-musical.be en tickets.middelkerke.be. Volg het avontuur nu al via de Facebook-pagina en op Instagram (starlight.musicals)