Succesvolle Première van Assisen Live – De Kotmoord

De langverwachte première van ‘Assisen Live – De Kotmoord’ heeft een opzienbarend debuut gemaakt in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het publiek werd meegevoerd in een wereld van intriges, recht en onthullingen tijdens deze interactieve theaterbelevenis, geregisseerd door Filip Peeters.

De topcast, bestaande uit een indrukwekkende line-up van bekende namen, leverde een knappe prestatie. Sien Eggers schitterde als voorzitster van het Hof, waar ze met wijsheid en vastberadenheid de balans wist te bewaren te midden van het tumultueuze proces.

Carry Goossens en Jonas Leemans brachten het podium tot leven met hun verbale steekspel, waarbij de ene als advocaat van de beklaagde optrad en de andere als procureur, het publiek heen en weer slingerend tussen twijfel en overtuiging. Leonce Peeters vertolkte op overtuigende wijze de rol van slachtoffer, terwijl Nona ’t Jolle, An Miller en Ini Massez het publiek op hun hand kregen met hun optredens in de getuigenbank en tijdens de flash-backs.

“Assisen Live – De Kotmoord” biedt een unieke kans voor het publiek om de assisenzaal binnen te treden en deel te nemen aan een intrigerend proces, waar geheimen en leugens langzaam worden ontrafeld door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als actieve juryleden. “Assisen Live – De Kotmoord” biedt op deze wijze een onmisbare ervaring voor theaterliefhebbers en rechtbankdrama-enthousiastelingen.

ASSISEN LIVE – De Kotmoord is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.

Info: www.backstage-producties.be