XQUEEZE is terug

Partyband XQUEEZE staat na ruim drie jaar eindelijk terug op de planken. Op vrijdag 8 december stelt de band zijn gloednieuwe set voor – en bovendien – zijn gloednieuwe zangeres. Aanstormend musicaltalent Lien Van den Bossche neemt de fakkel over als frontvrouw van de onwaarschijnlijk wervelwind aan hits die XQUEEZE is. Lien en collega acteur en zanger Tim Saey brengen u samen met vier topmuziekanten een onvergetelijke en onnavolgbare show waarin maar liefst 120 van de allergrootste hits van de afgelopen 50 jaar de revue passeren in één grote mix. De energie en afwisseling van een DJ, maar dan volledig live gebracht.

In 2020 laste XQUEEZE noodgedwongen een pauze in door de pandemie. De band besloot van de nood een deugd te maken en die tijd te gebruiken om de set op alle vlakken naar een hoger niveau te tillen. De gevestigde waarden blijven hetzelfde; de gigantische en oogverblindende gouden X staat nog steeds op het podium, de immer aanwezige mystery guest, de gouden mister X, haalt nog steeds zijn beste moves boven en hult het publiek nog steeds in een regen van feestgedruis en confetti. Alleen belooft het nieuwe XQUEEZE nog meer hedendaagse hits in een nog strakkere set, nog meer special effects, nog meer energie, nog meer party.

Aanstaande vrijdag, 8 december wordt het startschot gegeven voor het nieuwe XQUEEZE. VZW Vogelhoek organiseert dit volledig GRATIS optreden in Gildenhuis Melle. De avond begint om 20.00 met DJ Lorenzo. XQUEEZE start om 21.30. Nadien neemt DJ Lorenzo het weer over voor de afterparty. Er is geen dresscode, maar zwart en goud wordt aangemoedigd! Een link naar het event vind je hier: fb.me/e/1pncbSQ1a

Volg XQUEEZE alvast op Facebook en Instagram:

facebook.com/XQUEEZE

instagram.com/xqueeze