Thearte organiseert deze zomer 2 Musical Masterclass-weekends

Thearte organiseert deze zomer 2 Musical Masterclass-weekends in Gent, bedoeld voor ervaren (jong)volwassenen tussen 16 en 40 jaar oud, die zichzelf willen uitdagen!

Tijdens een intensief weekend werk je met experts uit het vak aan jouw techniek en kwaliteiten als performer en krijg je bruikbare tips om jouw auditieprestaties aanzienlijk te verbeteren. De Musical Masterclasses vormen de ideale voorbereiding voor wie wil auditeren voor een opleiding of productie of gewoon voor wie zichzelf en zijn/haar skills verder wil ontwikkelen.

Een eerste masterclassweekend vindt plaats van 1 t/m 3 juli, o.l.v. masters Ann Van Den Broeck, Maarten Bosmans en Oonagh Jacobs. Het tweede weekend vindt plaats van 19 t/m 21 augustus, o.l.v. masters Goele De Raedt, Sébastien De Smet en Liedewei Verbelen.

Verloop van het masterclassweekend

Een masterclassweekend vindt plaats van vrijdagavond t/m zondagavond. Om het ijs meteen stevig te breken, leg je op vrijdagavond een fake auditie af voor de docenten en de andere deelnemers (max. 15), waarvoor je een korte monoloog en song naar keuze brengt en er een korte dansauditie afgenomen wordt. Spannend wel, maar zo is dit moment ook ineens achter de rug! Bovendien vormt het een handig moment voor het docententeam om werkpunten te ontdekken.

Op zaterdag en zondag vinden masterclasses dans, spel en zang plaats in een groep met max. 15 deelnemers, waarin voldoende ruimte wordt voorzien voor individuele aandacht. Tijdens het weekend krijg je bovendien privé-zangles!

Afsluiten gebeurt op zondagavond met een ‘callback-auditie’ en de mogelijkheid om vragen over het vak te stellen aan het team.

De masterclasses vinden plaats zonder overnachting. Voor ’s middags neem je een lunchpakket mee. Avondeten wordt voorzien voor alle deelnemers.

De plaatsen zijn beperkt tot 15. Schrijf je nu in via www.thearte.be/masterclasses!