The Addams Family


Zondag 25 juni vond alweer de laatste show van The Addams Family, een klassevolle voorstelling van Greg en Baud Productions uit Zoetermeer, plaats. Wil je ook opgenomen worden in deze lugubere familie en daarmee de kans lopen doorboord te worden door een kruisboog? 

IJzingwekkend

We maken kennis met een zwarte familie. Vader en moeder Addams, die géén geheimen hebben voor elkaar. Dochter Wednesday en haar broertje – zeer overtuigend gespeeld door een meisje – en de oom en oma van de familie. Alsook de butler… of is hij nu een zombie? Ook de overledenen komen af en toe even spoken. Opvallend hierbij zijn het bruidje en de indiaan.

Je krijgt de rillingen van de moeder en een donderslag laat je hart een paar keer overslaan

Dochter Addams is verliefd op rijkeluiszoontje Lucas en wil met hem trouwen. Ze vertrouwt dat toe aan haar vader en drukt hem op het hart dit niet tegen moeder te vertellen. Hij heeft dus nu wel degelijk een geheim voor zijn vrouw. De familie Beineke komt kennis maken en was de sfeer al dodelijk gezellig, met hun komst wordt het nog veel grimmiger. Er ontstaat een soort strijd tussen zwart en geel; spoken en liefde voor de maan. Uiteindelijk blijkt dat de ‘normale’ familie ook zo zijn zwarte trekjes heeft en bekent de familie Addams ook ergens wel een stukje kleur.

Het is volop genieten van deze ijzingwekkende voorstelling

In het Q-seum zit je bijna in het huis en het park bij de Addams’, waardoor je vanaf het eerste moment helemaal in de voorstelling zit. The Adamms Family staat als een huis. Je krijgt de rillingen van de moeder en een donderslag laat je hart een paar keer overslaan. De kostuums en grime maken het plaatje compleet. Het is volop genieten van deze ijzingwekkende voorstelling!

Meer informatie over Greg en Baud Productions vind je op www.greg-baud.nl.

Door Stephan Markus

Foto’s: Stephan Markus