Splinternieuwe versie van de iconische regenboog-outfit van K3 onthuld

Gisteren presenteerden Hanne en Marthe de nieuwe versie van de regenboog-outfit in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol. De verrassing van de avond was dat dit iconische regenboogpakje in twee varianten bestaat. Zo is er zowel een jurkje als een setje bestaande uit een broek en een T-shirt. De outfit zal de kroon op het werk zijn voor de eindwinst van K2 zoekt K3, en de kans bestaat dat het deze keer geen meisje is.

Naast het feit dat er meteen twee versies werden gepresenteerd, werd ook gekozen voor een bijzonder instens blauwe kleur. Deze derde generatie van de iconische outfit stapt voor het eerst in zijn geschiedenis af van het klassieke wit. Maar de regenboog, die een typerend element is voor K3, blijft natuurlijk wel behouden.

Een team van designers heeft gewerkt aan de creatie van deze twee nieuwe modellen die werden vervaardigd in een blauwe fluwelen stof. De regenboog bevat één extra kleur, paars, meer dan de versie die Klaasje, Hanne en Marthe bij het winnen van K3 zoekt K3 in 2015 mochten aandoen.

Met deze onthulling komen we opnieuw een stap dichterbij in de zoektocht naar een nieuw K3’tje. Die spannende wedstrijd is momenteel te zien in Vlaanderen op VTM en start vanavond in Nederland op SBS6. Pas wanneer het nieuwe K’tje gevonden is, zal de groep in de nieuwe samenstelling in deze outfit te zien zijn. Het is dus nog even afwachten tot de grote finale van K2 zoekt K3 over enkele weken voordat we K3 ook daadwerkelijk in deze outfit gaan zien.