Extra schwung in Leuven met nieuw showkoor

Op 29 september gaat showkoor Upbeat van start. Dit nieuwe koor is niet zomaar een koor, want naast zingen wordt er ook gedanst en geacteerd. “Alle 18- tot 35-jarigen die graag zingen en dansen en vooral veel goesting hebben om zich uit te leven op een podium, zijn welkom bij Upbeat”, aldus showkoor Upbeat.

Na de verhuis van showkoor AMUSE naar Beringen, sloegen enkele (ex-)AMUSE-leden de handen in elkaar en zo was showkoor Upbeat geboren! “Want Leuven zonder een showkoor, dat konden we niet laten gebeuren. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we onze leden meteen een kwalitatief aanbod bieden. We hopen een vaste waarde te worden in Leuven,” zegt showkoor Upbeat.

Naast zang, dans en theater, staan plezier en vriendschap centraal bij Upbeat. Als een hechte groep wordt er doorheen het werkjaar aan een entertainende en meeslepende show gewerkt. “We kijken erg uit naar onze eerste show voor publiek op 12-13-14 en 15 mei 2022 in het Don Bosco Centrum in Kessel-Lo. Er zal voor ieder wat wils zijn met allerlei soorten acts en genres: van pop, rock, country tot a capella en musical”, aldus showkoor Upbeat.

Auditie

Showkoor Upbeat is nog op zoek naar enthousiaste koorleden. Elke woensdagavond van 19u tot 22u wordt er gerepeteerd in Windekind in Leuven. Op 29 september is er een kennismakingsrepetitie waarop iedereen welkom is. Je kan je ook meteen inschrijven voor de audities op 6 oktober via hun website. “We zijn op zoek naar mensen die veel zin hebben om in groep te zingen en te dansen. We willen elk koorlid zijn talent verder laten groeien en vooral samen plezier maken,” concludeert showkoor Upbeat.

Wil jij meer weten over showkoor Upbeat? Check dan hun website: www.showkoorupbeat.be