Pascalle Langhorst en Rutger de Bekker

De nieuwste musical uit de koker van Rick Engelkes Producties, Expeditie Eiland, vertelt het verhaal van drie families die meedoen aan een spelshow op een onbewoond eiland. Na de première was er gelegenheid om kort met de cast te spreken. 

Wat neem jij mee naar een onbewoond eiland?

Rutger de Bekker onthulde aan Musical Vibes dat hij, om op een eiland te overleven, toch wel een espresso apparaat nodig heeft. Uiteraard ook zijn vrouw en kinderen, maar een goede espresso om de dag mee te beginnen was wel een must. Echter ziet hij zichzelf nog niet zo snel meedoen aan een programma zoals deze in Expeditie Eiland, hij zou eerder ja zeggen op een programma als Wie is de mol?.

Ook Pascalle Langhorst ging in gesprek met Musical Vibes. Voor de première was zij erg zenuwachtig en het duurde ook wel even voordat de zenuwen echt weg waren. Op de vraag wat ze de beste eigenschap van haar karakter en/of gezin vond zei ze: “Tries is super slim en volwassen, ze is waarschijnlijk de reden dat het gezin heel lang bij elkaar gehouden is. Daarbij is haar personage ook fijn rustig.”

De muzikale komedie Expeditie Eiland is nog tot en met 1 maart 2019 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor meer informatie en kaarten op de website van Rick Engelkes Producties (rep.nu).

Door Laura Winters & Annemarijn Clement

Foto’s: Annemarijn Clement