Nieuwe single en clip voor Nachtwacht

Deze single en clip is meteen ook het eerste wapenfeit van Sophie Janssens, die voortaan de rol van Keelin op zich zal nemen. De single gaat over het ontdekken en erkennen van een magische kant aan jezelf. Ben je nu een elf, weerwolf of vampier? De poorten van de Nachtwacht Academie staan open!

Zo kunnen kinderen dit najaar zelf in de leer gaan op de Nachtwacht Academie tijdens de nieuwe Nachtwacht show ‘Het Academie Mysterie’. Schuilt er een elf, vampier of weerwolf in jou? Keelin, Vlad en Wilko, maar ook Vega, de directie en andere leden van de Hoge Raad, heten jou van harte welkom als leerling op de Nachtwacht Academie. Keelin leert je alles over elfen, Vlad over vampiers en Wilko over weerwolven. Maar tijdens hun lessen gebeuren er bizarre zaken. Voorwerpen en informatie verdwijnen op onverklaarbare wijze. Al snel wordt duidelijk dat er een kwaadaardig wezen op de Nachtwacht Academie ronddwaalt. Kan de Nachtwacht achterhalen welke duistere plannen het wezen heeft met de Nachtwacht Academie? En kunnen jullie het, samen met hen, stoppen? Het mondt uit in een helse strijd tussen goed en kwaad.

Vanaf 30 september in een theater in jouw buurt.
Info en tickets op www.studio100.com

Deze productie werd gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Nu al wat voorbereiden op deze spannende show? Speel dan zeker de interactieve game ‘Nachtwacht Academie’ via de Ketnet website of app, en volg les bij Keelin, Vlad en Wilko aan de eeuwenoude Nachtwacht Academie!