Martijn Vogel

In de musical Hello Dolly vertolkt Martijn Vogel de rol van Benjamin Tukker. Wij spraken kort met hem na afloop van de première, afgelopen zondag in Rotterdam.

Een uitdaging!

Bedankt voor deze fantastische show! Hoe vond je de première gaan?

Echt te gek! Ik heb enorm genoten en er zaten heel veel familie en vrienden in de zaal. Het leek wel alsof we aan het zweven waren. Dus het was heel fijn!

En de choreografie is zo goed gedaan. Ik hoop dat mensen blijven komen, omdat het een leuke en heerlijke avond is en een geweldige cast om mee te werken. Het is zo’n grote groep, wat ik in Wicked al eens mee had gemaakt, maar het is uitzonderlijk dat het in deze tijd zo’n grote cast is. Dat gebeurt niet zo vaak. Het voelt alsof ik weer in Wicked sta, dat was echt een droom van mij dus heerlijk om dat gevoel weer terug te hebben.

Het leek wel alsof we aan het zweven waren

Wat heeft de rol jou vooral gebracht?

Ik heb heel veel geleerd over het werken met slapstick, dat was helemaal nieuw en echt een uitdaging. Het kan namelijk net op het randje zijn van net wel, net niet goed gedaan. Maar het was echt leuk om ermee te leren werken en ik hoop dat het goed is gegaan!’

En ik heb zin in de tournee, waarna ik in 2021 een volgende uitdaging aan mag gaan in Saturday Night Fever!

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.hellodollydemusical.nl.

Door Annemarijn Clement

Foto’s: Wendy de Noier