Fame


Fame! Wie droomt er niet van, hoe vaak eindigt het in een teleurstelling of juist blijdschap wanneer je aangenomen wordt.  Waanzin Theaterproducties bracht afgelopen weekend de musical Fame op de planken in Zoetermeer. De laatste productie van dit gezelschap is een rollercoaster van talent en emoties.

Rollercoaster van talent en emoties

In een heel simpel decor waan je je op de ‘school of performing arts’ in New York. De live band zit op het podium, want ook de cast maakt soms deel uit van de band. De rollen zijn goed gecast. Ze weten je te raken met hun spel en zang; De mooie danseres met haar gracieuze houding, de jongen die niet kan lezen, maar de sterren van de hemel danst. De leerlingen worstelen met van alles; het niet zo slank zijn, het misschien homo zijn. De dood van een klasgenoot raakt tot in het diepste van je ziel.

Fame van Waanzin Theater producties is een feestje met een lach en een traan. De laatste keer, maar we gaan de castleden vast nog zien in andere mooie producties. Meer informatie vind je op www.waanzintheaterproducties.nl.

Door Stephan Markus

Foto’s: Stephan Markus