Deep Bridge brengt Pretty Woman – De Musical voor het eerst naar Vlaanderen

Producent Deep Bridge pakt uit met een absolute primeur en kondigt met trots ‘Pretty Woman – De Musical’ aan. Deze romantische musicalcomedy, gebaseerd op de iconische film, is vanaf 23 maart 2025 voor het eerst te zien in Vlaanderen.

‘Pretty Woman – De Musical’, met een gloednieuwe score van de Canadese superster Bryan Adams, geschreven in samenwerking met Jim Vallance, en naar het script van Garry Marshall en J.F. Lawton, speelde reeds met groot succes op Broadway en de West End. De musicalproductie, waarin ook het klassieke Roy Orbison-nummer ‘Oh, Pretty Woman’ voorkomt, zal bij ons opeenvolgend te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.
Helle Vanderheyden in de voetsporen van Julia Roberts

Vlaamse schone Helle Vanderheyden mag, exact 35 jaar na de première van de film, als ‘Pretty Woman’ Vivian Ward in de voetsporen treden van Hollywood-legende Julia Roberts. Mighty big shoes – of zeg maar hoge hakken – to fill, maar Helle kijkt er alvast enorm naar uit.

“Wie wil er nu niet, al is het maar voor even, in de mooie schoenen van Julia Roberts staan? Ze is een steengoede actrice en heeft van Vivian Ward echt een iconisch personage gemaakt. From zero to hero, ondanks alle tegenkanting en dat altijd ook op haar eigen, heerlijk complexloze manier. ‘Pretty Woman’ heeft alleszins geen geheimen voor mij, ik heb de film letterlijk al honderd keer gezien!”
– Helle Vanderheyden –

Wie de Vlaamse Richard Gere wordt, dat is – net als de rest van de cast – voorlopig nog een vraagteken.

‘MAMMA MIA!’ uitgesteld

De echte musicalfan zal vast opgemerkt hebben dat de speelperiode en locaties voor ‘Pretty Woman’ in Vlaanderen gelijk lopen met die van de eerder aangekondigde musical ‘MAMMA MIA!’. Door omstandigheden geheel buiten de wil van Deep Bridge om, is de producent genoodzaakt om ‘MAMMA MIA!’ tijdelijk uit te stellen. Deep Bridge hoopt in de nabije toekomst nieuwe data te kunnen bevestigen en kijkt ernaar uit deze te kunnen delen met tickethouders en publiek.

Er werd dus wel meteen creatief geschakeld om de musicalfans een andere lekkernij, zijnde ‘Pretty Woman – De Musical’, in primeur te kunnen voorschotelen.

Ticketkopers van ‘MAMMA MIA!’ werden hiervan reeds op de hoogte gebracht.
Tickets & info ‘Pretty Woman – De Musical’ via deepbridge.be