Al 25.000 tickets voor sprookjesmusical Sneeuwwitje verkocht

De magie van de sprookjesmusical Sneeuwwitje blijft het publiek betoveren! Studio 100 kondigt met trots aan dat er al 25.000 tickets de deur uit zijn voor deze unieke voorstelling, die deze zomer exclusief te zien is in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Na de sprankelende première vorig weekend zijn de reacties overweldigend.

Ianthe Tavernier ontroert als Sneeuwwitje en weet met haar prachtige stem en uitstraling de harten van het publiek te veroveren. Michiel De Meyer, als de charmante prins, voegt een vleugje romantiek en spanning toe, terwijl Ruth Beeckmans, Karen Damen en Line Ellegiers de rol van de Koningin zowel komisch als sinister neerzetten, tot groot plezier van de toeschouwers.

Manu Van Acker maakte indruk met zijn debuut als lakei Aimé. Zijn humor en ontroerende vertolking zorgden voor veel lof van het publiek. De zeven dwergen, vertolkt door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk, werden de lievelingen van het publiek. James Cooke verraste als stem van de sprekende spiegel, die met zijn iconische uitspraak ‘Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?’ het publiek wist te betoveren.

Gert Verhulst: “De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!”

Een zomer vol magie

Sneeuwwitje is gedurende de hele zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven.

Met de komst van Sneeuwwitje in het Studio 100 Theater De Panne wordt de traditie van de bekende sprookjesmusicals opnieuw opgepikt. Deze musical past dan ook perfect binnen de filosofie van de Plopsa-parken om haar bezoekers een magische tijd te bezorgen, waarbij meer dan ooit de nadruk ligt op beleving en entertainment. Hiermee zet Plopsaland De Panne zich verder op de kaart als een all weather bestemming voor families die kwaliteit van het allerhoogste niveau wil aanbieden.

VANAF NU TE ZIEN GEDURENDE JULI & AUGUSTUS
Studio 100 Theater De Panne
sneeuwwitje.live