Café Chantant


Vrijdag 7 oktober vond er in het Cultureel Centrum van Asse een benefietavond voor Musicalia plaats in de vorm van een Café Chantant met als special gueast niemand minder dan Ann Van den Broeck.

Voorsmaakjes en klassevolle Ann in Café Chantant

Het eerste deel werd volledig door de musicalschool zelf verzorgd, met afwisselende acts van leden van het lerarenteam en van de leerlingen. Zij brachten nummers uit de shows waaraan ze momenteel aan het werken zijn. De leerkrachten brachten nummers die hen op een of andere manier dierbaar zijn.  De drie docenten dans toonden ook wat een choreografie kan inhouden.

cafe3

Het tweede deel werd verzorgd door Ann Van den Broeck met als special guests Laure Campion en Geoffrey Debondt. Ann presenteerde een selectie belangrijke nummers uit haar reeds welgevulde carrière en had voor enkele duetten (Dracula en West Side Story) een partner nodig, waarna deze ook met een solo nummer hun kunnen toonden.

Café Chantant gaf een mooi beeld waar Musicalia aan werkt en welk gedreven en bekwaam docententeam klaarstaat voor alle leerlingen

Deze avond was zeker en vast zeer aangenaam om te volgen, het eerste deel gaf een mooi beeld waar Musicalia aan werkt en welk gedreven en bekwaam docententeam klaarstaat voor alle leerlingen. Tijdens het tweede deel toonde Ann wat klasse is. Voor elk nummer kroop ze zo gemakkelijk in de huid van het personage, om over de vlekkeloze zang dan nog te zwijgen. Hopelijk komt Musicalia snel met een opvolg café!

cafe2

Meer info over Musicalia vind je op www.musicalinasse.be

Voor meer informatie over Ann Van den Broeck surf je naar www.annvandenbroeck.be. Momenteel schittert zij in Evita, meer info en tickets hieromtrent vind je op www.musichall.be.

Door Patrick Defort

Foto’s: Patrick Defort