Bumbina komt spelen

Ook de allerkleinsten gaan eens graag naar het theater. Dit kan een overweldigend evenement zijn, dus het is altijd fijn wanneer ze in een zeer herkenbaar verhaal terechtkomen. Met de Bumba-theatershows, speelt Studio100 hier voortreffelijk op in. De laatste telg in deze reeks, Bumbina komt spelen, brengt het gekende clowntje levensecht naar de kleinsten en zorgt dat het heel vertrouwd aanvoelt door het format.

Een warme cocon

Zoals alle verhaaltjes van Bumba, is ook Bumbina komt spelen op niveau van het doelpubliek. Bumba is zenuwachtig want Bumbina komt zo met de trein naar het circus om er een dagje mee met alle vriendjes plezier te beleven. Er ontspint zich een gezellig dagje met alle gekende vriendjes van Bumba. Alle gekende situaties komen voor in deze live show en er is een extraatje door alle personages gespeeld door Remi De Smet. Dokter, machinist, bakker,.. het brengt alles net iets meer tot leven.

Er is een extraatje door alle personages gespeeld door Remi De Smet

Het decor en de kostuums zijn eveneens heel dichtbij wat de peuters op televisie kunnen zien. Alles vol met leuke kleuren en mooi afgelijnd. Eenvoudig en zonder franjes, de kinderoogjes kunnen alles goed volgen. De belichting maakt alles goed zichtbaar en zorgt voor de juiste stemming waar nodig. Het geluid is op aangepast niveau voor kinderoortjes, al mag er iets meer tijd gelaten worden aan het publiek om te reageren bij vragen.

Bumbina komt spelen, brengt het gekende clowntje levensecht naar de kleinsten

Deze Bumba-show brengt een gekende omgeving, het circus van Bumba, naar een ongekende omgeving, een theater. Maar omdat de herkenbaarheid van het Bumba-avontuur zo groot is, voelt deze uitstap al snel aan als een warme cocon voor alle kleintjes!

Bumbina komt spelen toert nog tot 26/12 in België en tot 21/05/2023 in Nederland. Meer informatie & tickets op www.studio100.com.

Door Patrick Defort

Foto’s: Patrick Defort