Bumba op reis

Bumba op reis is een theatershow op maat van de allerkleinsten. Aangepast geluidsvolume, aangepaste duurtijd, Bumba en zijn vriendjes zorgen goed voor hun fans. Na de show is er ook nog een meet & greet met Bumba mogelijk!

Mooi afgewerkt theater

Pim gaat op reis en is zijn koffer aan het maken. Al snel droomt hij weg hoe het zou zijn om met Bumba en Bumbalu te reizen. Samen gaan ze op zoek naar Babylu. Die laat telkens een aanwijzing na waar ze hem zouden kunnen vinden. Over de Far West, Afrika, de Zuidpool en Azië gaan ze achter hem aan. Ze komen al hun vriendjes tegen, Nanadu, Kiwi, Poppa,… Uiteindelijk vinden ze Babylu terug.

Zachte muziek, pastelkleuren in decor en verlichting en door en door herkenbaarheid, dat is het recept van deze show. Geen enkel baby’tje of peutertje gaat zich verloren voelen bij dit Bumba verhaal. Pim staat ook garant voor publieksparticipatie, al wordt hij soms net iets te snel afgebroken omdat Bumba of een van de vriendjes zijn klankband niet stopt. Het is een delicaat evenwicht natuurlijk.

Een leuke theatertrip voor de kleinsten

Bumba op reis is een mooi afgewerkt product, waar elk jong kindje met plezier naar zal gaan kijken. De zoektocht naar Babylu is een mooie kapstok voor de reis rond de wereld. Elke peuter gaat zich ook een grote jongen of meisje voelen omdat hij/zij mee mag helpen om de baby te zoeken! Het decor is best wel mooi uitgewerkt, en bevat vele leuke verrassinkjes. De verschillende personages wisselen elkaar vlot af, puik werk van de acteurs ook! Een leuke theatertrip voor de kleinsten.

Bumba op reis reist de lage landen door tot eind juni. Meer informatie & tickets vind je op www.studio100.com.

Door Patrick Defort

Foto’s: Patrick Defort