Brent Pannier

Deze zomer speelt Het Achterland de Antwerpse komedie De Sinksenfoor in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Musical Vibes ging naar de première en sprak kort met Brent Pannier na het eindapplaus.

Geweldige zomer

Dag Brent, hoe vond je het?

Ik vond het heel spannend. Een premièrepubliek is altijd afwachten, maar ik heb wel kunnen genieten, dus daar ben ik heel blij om. Ik denk dat we een geweldige zomer tegemoet gaan, want het is super leuk om te doen met super leuke en lieve mensen.

Wat is het leukste aan je rol?

De rol van Bram is leuk omdat hij ‘the new boy in town’ is. Hij is een bescheiden, verlegen jongetje en er zijn veel heftigere figuren rondom hem. Het ‘overkomt’ Bram allemaal een beetje.

Ik was echt iemand die heel braaf ging eendjes vissen en dan probeerde een toffe prijs te winnen

Heb je zelf iets met kermis?

Niet zozeer met de Sinksenfoor, maar ik ging wel naar de dorpskermis bij mij in de buurt. Ik ging dan bij oma kriekjes eten dus ik heb daar wel veel mooie herinneringen aan. Maar de kermis bij ons in het dorp bestond uit niet meer dan vijf botsauto’s (lacht).

Wat is je topattractie op de kermis dan?

Niet de botsauto’s! Ik ben ook niet zo voor het schieten. Ik was echt iemand die heel braaf ging eendjes vissen en dan probeerde een toffe prijs te winnen.

De Sinksenfoor speelt nog tot en met 19 augustus in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Tickets en meer informatie via www.fakkeltheater.be.  

Door Lien Van Doorslaer

Foto’s: Wendy de Noier