Xqueeze


Wat doe je als je graag zingt? Juist, je gaat in een groepje zingen. Zo ook Tim Saey en Ariane Van Hasselt. Musical acteurs zingen nu meestal heel graag. In Xqueeze vonden ze een top band en een nog leuker concept. De match tussen band en energieke zangers was compleet. Musical Vibes nam een kijkje op een van hun optredens.

Live in de mix

Nog nooit was ‘live in de mix’ zo echt. Tiësto, Mike & Dimitri: eat this! Xqueeze mixt nummers dat het een lieve lust is. Live! En niet alleen de mix is live, nee, nagenoeg alles wordt door de zes mensen op het podium à la minute gebracht. Tim en Ariane zingen live, de vier bandleden hebben een mooie sound en ze brengen nog wat backing vocals. Ook aan het oog is gedacht met enkele leuke effecten. Om te beginnen is er de levensgrote X op de achtergrond. Wanneer deze oplicht, heeft iedereen ze gezien. Enkele eenvoudige groepschoreo’s zijn er ook en het publiek doet graag mee.

De energie die uit deze groep spat is geweldig en zakt nagenoeg nooit weg

Naast het live gebeuren, is het concept van de doorlopende medley een voltreffer. De ene na de andere hit wordt naadloos aan elkaar geregen. Anderhalf uur aan een stuk. De energie die uit deze groep spat is geweldig en zakt nagenoeg nooit weg. Het publiek smult er van en de DJ die voor en na dit optreden speelt hoeft zich geen zorgen te maken hoe hij de ambiance er terug in moet krijgen. Xqueeze levert de feestvierders terug af met meer plezier dan toen ze begonnen. Een zekere aanrader voor elke dansparty!

Meer informatie over Xqueeze vind je op www.xqueeze.be.

Door Patrick Defort

Foto’s: Patrick Defort