Wysiwyg Theaterproducties brengt Doornroosje de musical

Op 21, 22, 23, 28 en 29 oktober 2022 spelen we de iconische Studio 100-musical “Doornroosje” in CC Vredeberg.

Het verhaal over de prinses die haar vinger prikt aan een spinnewiel en daarna 100 jaar slaapt, is alom bekend. In 2002 bracht Studio 100 hier een eigen versie van met in de hoofdrollen Free Souffriau, Anne Mie Gils, Koen Crucke, Davy Gilles, Peter Thyssen en natuurlijk K3.

Exact 20 jaar later is het onze beurt om deze knettergekke en spannende musical nieuw leven in te blazen. Dat doen we in een regie van Lieven Debrauwer, die samen met ons ook al aan Into The Woods werkte in 2019. Wij hopen u, na 3 jaar zonder musicalproducties, opnieuw te mogen ontvangen in deze sprookjeswereld!

Het verhaal

In het koninkrijk van Lodewijk Lekkerbek VII is een nieuw leven op aard gekomen: prinses Doornroosje. Tijdens het geboortefeest krijgen de koning en koningin bezoek van de slechte fee Diadora. Ze is kwaad omdat ze nooit wordt uitgenodigd op een feest van de koning, en als straf spreekt ze een vloek uit over Doornroosje: op haar 18e verjaardag zal ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven. De drie goede feeën proberen dit te voorkomen door elk een wens voor Doornroosje uit te spreken. In plaats van te sterven zal de hele hofhouding 100 jaar slapen. Doornroosje zelf zal echter wakker gekust moeten worden door haar droomprins. Maar is haar droomprins wel de man aan wie ze is uitgehuwelijkt?

Tickets via tickets.roodfluweel.be/wysiwyg-theaterproducties