Vera Mann te zien in Red Star Line

Ook Vera Mann zal in de musical Red Star Line te zien zijn. Zo meldt vandaag Gazet Van Antwerpen. Zij zal de moeder van Marie spelen. 

Red Star Line

Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. Het is opmerkelijk dat slechts anderhalve maand na de aankondiging al reeds de kaap van 100.000 tickets wordt bereikt. Nooit eerder bereikte een musical van Studio 100 zo snel die kaap. De productie maakt daarmee trouwens een sterkere start dan de spektakel-musical 40-45.

De stad Antwerpen was – einde 19e, begin 20e eeuw – het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting Noord-Amerika vertrokken. Rond dit thema opende in 2013, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje, het Red Star Line Museum. Rond deze nieuwe productie is een nauwe samenwerking opgezet met de stad Antwerpen en het Red Star Line Museum. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke gebouwen van het museum worden verteld.

Verhaal

Antwerpen, 1923
Inscheping van een passagiersboot van de Red Star Line.
Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling…

Informatie

VANAF 23 MAART 2023
Studio 100 Pop-Up Theater Puurs
Tickets & info via www.redstarline.nu

Portretfoto: Robin Kamphuis