Vajèn van den Bosch gaat schitteren in Disney in Concert 2025

Vajèn van den Bosch, die momenteel schittert als Elsa in de musical Disney Frozen, is de eerste artiest die aangekondigd wordt voor de Disney in Concert serie van 2025. Een jaar na de succesvolle reeks van vier uitverkochte Disney 100 in Concert shows, gaat de magie verder tijdens de concerten op 4 januari 2025 in de Ziggo Dome. Het thema van de concerten, die ook dit jaar weer in de kerstvakantie plaatsvinden, is Believe in Magic. Het publiek zal opnieuw betoverd worden door de mooiste Disney momenten, met hits uit onder andere Disney The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels. Ook de werelden van Pixar en Marvel ontbreken uiteraard niet in de line-up.

Disney in Concert

Disney in Concert brengt de meest favoriete en legendarische filmscènes van Disney tot leven, met shows waarin de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire wordt gebracht door verschillende stersolisten, onder begeleiding van The New Symphonics orkest o.l.v. Maurice Luttikhuis. De filmscenes worden vertoond op een groot scherm en nemen de bezoekers mee in de magische wereld van Disney. De concerten vinden plaats op zaterdag 4 januari om 15:30 en 19:30, de kaartverkoop is inmiddels begonnen. Voor meer informatie en tickets: www.disneyinconcert.nl

Vajèn van den Bosch: “Al van kinds af aan ben ik zelf groot Disneyfan en ik vind het dan ook een enorme eer dat ik in de afgelopen jaren stem heb mogen geven aan Vaiana, Mirabel in Encanto, de rol van Jane heb mogen spelen in de Duitse versie van de Disney musical Tarzan en nu zelfs iedere dag ijskoningin Elsa tot leven mag brengen in de musical Frozen. Disney ís magisch en Disney in Concert is simpelweg het allergrootste Disneyfeestje van het jaar. Ik kan niet wachten om dat feestje deze kerstvakantie weer met iedereen te mogen vieren!”

MediaLane Live

MediaLane Live ontwikkelt en produceert live-entertainment met de focus op arenaformaat shows, onder andere in de Ziggo Dome Amsterdam en Rotterdam Ahoy. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. De succesvolle concertreeks Holland Zingt Hazes is inmiddels al 12 jaar lang te zien in de Ziggo Dome Amsterdam, en MediaLane produceert sinds 2023 de reeks Disney in Concert. In 2024 lanceren we drie nieuwe titels waaronder The Best of Musicals. Eerder produceerde MediaLane Live onder andere Fiesta de la Vida met Barry Hay en JB Meijers, SpaceXperience Live met André Kuipers en The Christmas Show i.s.m. RTL Live Entertainment.