Ticketverkoop TOT LATER de musical van start

Op 13 mei 2022 speelt TeamJacques de première van hun gloednieuwe musicalcreatie: ‘TOT LATER’, gebaseerd op het jeugdboek van Luc Descamps. Het team dat eerder musicalproducties maakte van ‘Blinker’, ‘Jan zonder Vrees’ en ‘Het ei van oom Trotter’ kijkt reikhalzend uit naar de voorstellingen van hun nieuwste productie.

‘TOT LATER’ vertelt het verhaal van Jonas Bols en speelt zich af in de wereld zoals wij die kennen en in de wereld van Jonas, die niemand van onze wereld ooit al bezocht heeft. Jonas overleed enkele jaren geleden na een ongeval. Zijn familie en vrienden missen Jonas maar halen nog vaak herinneringen op aan hem. Hoe gaan de dierbaren van Jonas om met het verlies van hun zoon, goede vriend, …? En ook… hoe gaat het daar in die “andere wereld” aan toe? Een verhaal over gemis, herinneringen, ontroering en vooral: veel liefde.

De musicaladaptatie werd voorzien van tekst en muziek door Jonas Jacques. Hessel de Groff voorziet de muziek van prachtige musical-arrangementen. De voorstelling wordt gebracht door vijf acteurs: Jente Allonsius als Jonas, Hazel Moens als Evelien, Bart Vinck als papa en Lennert, Lieze Walcarius als mama en Lana en Geert Vermeersch als o.a. Bompa. Zij worden aangestuurd door Jonas Jacques als regisseur en Soo Mee Beyers als regie-assistent en choreograaf. Door een sprookjesachtig decor van Dries Jacques en de kleurrijke kostuums van Yannic Duchateau (Pourquoi Pois) maken we kennis met o.a. de wereld van Jonas.

Er worden tien voorstellingen gespeeld in CC de Dijk in Brugge. De voorstelling duurt anderhalf uur. Tickets (22 euro) kunnen gekocht worden via www.teamjacques.be.

De voorstelling wordt na de voorstellingenreeks in Brugge ook als schoolvoorstelling geprogrammeerd. Geïnteresseerde instellingen kunnen hiervoor contact opnemen met TeamJacques via info@teamjacques.be.