Theatershow Kom Erbij voor K3 in nieuwe bezetting

K3 komt volgend najaar met een nieuwe theatershow. In de show Kom Erbij zullen Hanne en Marthe en het nieuwe K3 lid dansen, zingen en schitteren op het podium. Kom Erbij zal de eerste theatershow zijn in de nieuwe samenstelling. Wie, samen met Hanne en Marthe, K3 compleet maakt, is op 27 november zowel in Nederland als België te zien tijdens de grote finale van K2 zoekt K3.

‘We hebben onze nieuwe theatershow niet voor niets Kom Erbij genoemd,’ laten Hanne en Marthe weten. ‘Op die manier willen wij het nieuwe K-tje vertellen dat we haar in ons hart sluiten en we niet kunnen wachten om diegene beter te leren kennen. Daarom roepen we nu al: Kom erbij!’

De theatershow Kom Erbij van K3 in de nieuwe samenstelling is in 2022 te zien op 24 en 25 september in het World Forum Theater in Den Haag. Daarna zijn er nog shows in Rotterdam Ahoy (1 en 2 oktober), MartiniPlaza Groningen (5 en 6 november), Mainstage Den Bosch (12 en 13 november), Theater Orpheus Apeldoorn (10 en 11 december) en op Tweede Kerstdag (26 december) en 27 december is K3 in het Chassé Theater in Breda te zien.

Meer informatie en tickets: www.studio100.com