Theater Elckerlyc kondigt 7e editie Winterrevue aan

De cast van de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM kon, na de première op 5 december vorig jaar, eindelijk terug opstarten. En daar hadden ze duidelijk erg veel zin in! Alsof ze nooit zijn weggeweest, werden de pannen van het Theater Elckerlyc-dak gezongen, gespeeld en gedanst. De hoofdcast schitterde als nooit tevoren, het ensemble maakte er één groot feest van en het live orkest zette het theater in lichterlaaie. De aanwezige theaterbezoekers werden getrakteerd op een avond vol energie, ambiance en pret voor de hele familie.

“De WINTERREVUE zal er terug staan in het komende seizoen en jawel… terug op z’n vertrouwde plek, in de gezelligste periode van het jaar! Vanaf 16 december 2022 is het weer volop feest in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Stany Crets maakt een gloednieuwe revue, waarvan het thema en de ‘special guest’ uiteraard nog een groot geheim zijn. Wat geen geheim is, dat dat het een editie zal zijn die je niet wil missen!” – Dirk Van Vooren & Nico Warrinnier (fiere producenten).

“De zevende revue wordt er één zoals het hoort: met alles erop en eraan, alsof we nooit anders gekend hebben!” – Stany Crets

Boek nu de beste plaatsen met 10% vroegboekkorting!

De ticketverkoop start op maandag 11 april om 9 uur ‘s morgens. Voor de snelle beslissers is er nog een leuk cadeautje: van 11 april tot en met 10 mei 2022 kan je tickets kopen met 10% vroegboekkorting.

WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM IS NOG TOT EN MET 1 MEI TE ZIEN IN THEATER ELCKERLYC

Wie niet wil wachten tot december 2022, kan nog tot en met 1 mei 2022 komen kijken naar de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM in Theater Elckerlyc, het plezantste theater van ’t stad, met Ingeborg als special guest.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WINTERPAASREVUE – MADE IN BELGIUM
• Special guest: Ingeborg Sergeant
• Met Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren, Helle Vanderheyden, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Laurenz Hoorelbeke
• Regie: Stany Crets
• Live orkest o.l.v. Eric Melaerts
• Choreografie: Eva Scheffers, Oonagh Jacobs, Steven Savelkoels
• Van donderdag 7 april 2022 t/m zondag 1 mei 202

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)