The Addams Family komt naar Harelbeke

Schrikt u de komende weken niet te hard als u om de haverklap een grafzerk ziet langsrijden. De zerken zijn onderdeel van de promocampagne voor de nieuwste musicalproductie van Arte del Sueño en deze keer is dat er een met een duister kantje!

Vanaf vrijdag 23 december is het weer zover. Musicalvereniging Arte del Sueño pakt uit met een nieuwe musicalproductie ‘The Addams Family’, te zien in CC Het Spoor te Harelbeke. Wie een kaartje wil kopen voor een van de 23 voorstellingen, is er het beste snel bij. De ticketverkoop start op 31 oktober, op Halloween. Een memorabel moment voor Arte del Sueño, die normaal gezien om de twee jaar de aula en de foyer van CC Het Spoor in Harelbeke inpalmen om u een totaalspektakel te bezorgen in de wereld van musical.

Omwille van heersende coronamaatregelen moest de groep telkens uitstellen. In plaats van repeteren en performen in 2020-2021, werd het 2022-2023. Regisseur Ilse Wyffels stelt: “We moesten keer op keer zoeken naar energie en motivatie om onze productie terug op gang te trekken en dat was niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig hebben we een topteam en een ongelooflijk enthousiaste groep die telkens opnieuw met volle overgave in de huid van The Addams Family wilden kruipen.”

De vereniging stond niet stil en slaagde er toch in om een succesvolle cabaretavond en een griezelige halloweentocht te organiseren voor het publiek, volledig coronaproof. “Onze nevenactiviteiten zorgden voor een boost voor zowel de spelers, de medewerkers, als het publiek. Samen na een lange, donkere periode opnieuw je passie voor musical en cultuur kunnen beleven, dat doet zichtbaar deugd.” Aldus algemeen leider Tom Desmet.

Na producties zoals ‘Belle en het Beest’, ‘Legally Blonde’ en ‘The Wiz’, presenteert Arte del Sueño u het verhaal van de buitengewone ‘Addams Family’. Een familie die u misschien niet onbekend in de oren klinkt, wegens het succes van de gelijknamige film uit 1991 met onder andere Christina Ricci als Wednesday Addams. Met een ploeg van meer dan 100 medewerkers brengen ze u een komisch spektakel voor de hele familie.

www.theaddamsfamily.be
www.artedelsueno.be