Tante Roos brengt een single uit

Eerder werd bekend dat de muziektheatervoorstelling ‘Op Weg Naar Tante Roos’ vanaf 25 juni te streamen is als luisterboek. Op verzoek van diverse betrokkenen verschijnt nu al een voorproefje: ‘Theo’.

In het ontroerende liedje realiseert de hoofdpersoon van het verhaal, Billie, zich dat ze zonder haar trouwe viervoeter misschien wel een stuk schoner is, maar ook veel minder blij. Volgens kenners zou ‘Theo’ wel eens een verrassende zomerhit kunnen worden.

Muziekvoorstelling vol popsongs

In de voorstelling en het luisterboek ‘Op Weg Naar Tante Roos’ vormen de liedjes een centraal element. Asnot, De Paepe en Van Mieghem schreven, speelden en zongen samen een aantal popsongs. ‘Theo’ is vanaf vandaag te horen via alle gekende streaming-platforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Het hele luisterboek ‘Op Weg Naar Tante Roos’ verschijnt over een week, op 25 juni.

De voorstelling: zorgeloos tochtje wordt spannend avontuur

‘Op Weg Naar Tante Roos’ begint als een zorgeloos tochtje voor Billie en haar hond Theo. Onderweg krijgt Billie te maken met een brommerige boswachter, een zenuwachtige zwaluw en een weggelopen wasbeer. Billie doet haar best om iedereen te helpen, maar ze wil óók op tijd bij Tante Roos zijn. En dan gaat Theo ervandoor…De voorstelling gaat op 1 augustus in première in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Op Weg Naar Tante Roos

Zowel het luisterboek als de muziektheatervoorstelling zijn bedacht en geschreven door Milou van Mieghem en Pieter Jan De Paepe en van muziek voorzien door Michael Asnot.

Cast: Milou van Mieghem, Pieter Jan De Paepe
Band: Michael Asnot (gitaren), David Thomaere (toetsen), Tom Lodewyckx (gitaren), Erik Rademakers (bas), Karel De Backer (drums).
Regie: Johan De Paepe
Sound design: Michael Asnot
Mixing & Mastering: Tom Lodewyckx
Productie: Katrien De Becker namens Koek En Ei Producties
Release luisterboek: 25 juni 2021
Première theatervoorstelling: 1 augustus 2021