‘t Spotlicht houdt audities voor The Battle of Boat

‘t Spotlicht vzw zou afgelopen jaar de Belgische première van de musical The Battle of Boat op de planken brengen. Het Coronavirus stak echter stokken in de wielen en toen was er enkel ‘Sound of Silence’!

Nu het culturele leven weer openbloeit, brengt ‘t Spotlicht vzw The Battle of Boat in april 2022 op de planken. We zijn nog op zoek naar enkele mannelijke en vrouwelijke ensembleleden, een hoofdrol en twee bijrollen! Ben jij tussen de 11 en 24 jaar oud? Hou je van zingen, dansen en acteren en lijkt dit voor jou de perfecte uitdaging? Schrijf je dan in voor de audities op zaterdag 18 september in het OLVH, Doornstraat 3 te Brugge.

De musical draait rond de belevenis van een groep kinderen ten tijde van WOI. Gefrustreerd omdat ze niet kunnen deelnemen in de strijd, zoeken de kinderen manieren om hun vaderland te beschermen en de soldaten aan het front bij te staan. Het rekruteringskantoor misleiden, de goed bewaakte grenspost proberen oversteken. Hun pogingen mislukken elke keer. Wanneer William, het oudste lid van de groep, gerekruteerd wordt en naar het front vertrekt, is de groep vastberaden om de Noordzee over te steken en de gevaren die op de loer liggen aan te gaan.

Er wordt telkens gerepeteerd op zondagnamiddag van 13.00u – 17.00u in het OLVH, Doornstraat 3 te Brugge.

Inschrijven kan via DEZE link.

Bij verdere info of vragen mail je naar info@spotlichtvzw.net of breng je een bezoekje aan de website www.spotlichtvzw.net.