’t Spotlicht houdt auditie voor The Battle of Boat

’t Spotlicht vzw zou afgelopen jaar de Belgische première van de musical The Battle of Boat op de planken brengen. Het Coronavirus stak echter stokken in de wielen en toen was er enkel ‘Sound of Silence’!

Nu het culturele leven weer openbloeit, brengt ’t Spotlicht vzw The Battle of Boat op 22-23-24 april 2022 op de planken. Een musical over de belevenis van een groep jongeren ten tijde van WOI. We zijn nog op zoek naar dé vrouwelijke hoofdrol van onze productie: Frances Miller.

FRANCES MILLER is de zus van William. Frances leidt de groep en neemt de meeste beslissingen. Ze is volwassen van persoonlijkheid en ze is de ‘lijm’ die de groep samenhoudt, bijna als een moeder. Ze is de eerste van de verdedigers (de groep van William) die zich actief zorgen maakt over de oorlog en een verantwoordelijkheidsgevoel krijgt. Ze voelt het bijna als een plicht aan om deel te nemen aan de strijd. Ze is een vechter en ligt ‘s nachts vaak te
piekeren over dingen die ze niet onder controle heeft.

Er wordt telkens gerepeteerd op zondagnamiddag van 13.00u – 17.00u in het OLVH, Doornstraat 3 te Brugge.

Interesse en zin om auditie te doen? Inschrijven kan via DEZE link.

Bij verdere info of vragen mail je naar info@spotlichtvzw.net of breng je een bezoekje aan de website www.spotlichtvzw.net.