Starlight Musical Productions vzw zoekt cast voor Een Midzomernachtsdroom

In de krokusvakantie 2024 brengt de Middelkerkse musicalvereniging hun volgende productie ‘Een Midzomernachtsdroom’ naar het gelijknamige stuk van William Shakespeare.

Enthousiaste castleden gezocht

Voor deze gloednieuwe productie is Starlight op zoek naar een cast met een 15-tal sprekende rollen, een 10-tal kinderen voor het kinderensemble en een 10-tal sterke zangers en dansers voor het volwassen ensemble. De repetitieperiode start met een eerste scriptlezing op zondag 27 augustus 2023. De week nadien starten de repetities, telkens op dinsdagavond en op zondagochtend.

Het verhaal

Starlight Musical Productions vzw brengt een eigen musicalbewerking van het alom bekende verhaal van William Shakespeare. Het wordt een frisse, eigentijdse en gedurfde versie die toch trouw blijft aan het oorspronkelijke verhaal. Het script is nog volop in de maak maar het belooft een avontuurlijk, romantisch en knotsgek avontuur te worden. Net als in het oorspronkelijke verhaal staat het thema liefde centraal, maar evenzeer staat het voor het vinden van je eigen identiteit, de kracht van vriendschappen en een behoorlijke portie fantasie.

Audities

De audities staan gepland op 18 en 19 maart, telkens van 9u tot 18u. Ben je jonger dan 12 jaar oud, dan valt jouw auditie sowieso op zondagochtend. Ben je 12 jaar of ouder, dan valt jouw eerste ronde op zaterdag met een eventuele tweede auditieronde op zondagmiddag. Beide dagen gaan de audities door te Middelkerke.

Enthousiast om dit verhaal tot leven te brengen? Schrijf je dan snel in voor de audities via auditie.starlight-musical.be. Twijfel je nog of heb je vragen? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen via Starlight Musical Productions vzw op Facebook en Instagram