Stage Entertainment houdt audities voor Moulin Rouge! De Musical

Gebaseerd op de legendarische film MOULIN ROUGE! Van Baz Luhrmann ontwikkelde het Australisch productiehuis Global Creatures de toneelversie van Moulin Rouge! De Musical.

In Juli 2019 vierde de productie zijn premiere op Broadway. Met script van Tony Award® winner John Logan, geregisseerd door Tony Award® winner Alex Timbers en gechoreografeerd door Tony Award® winner Sonya Tayeh, met muzikale supervisie, co-orkestratie, arrangementen en aanvullende teksten door Tony Award® winner Justin Levine, won Moulin Rouge! De Musical 10 Tony Award® waaronder die van Beste Musical.

Moulin Rouge! De Musical heeft zijn Nederlandse première in het najaar van 2024.
Voor de Nederlandse productie zijn we op zoek naar uitmuntende zangers en acteurs, maar ook naar atletische dansers met uitstekende technische expertise in meerdere dansstijlen.

Moulin Rouge! De Musical is een inclusieve werkplek. Zoals Moulin Rouge! De Musical’s club eigenaar Harold Zidler, zegt “iedereen is hier van harte welkom!” We moedigen performers van alle culturele en etnische achtergronden en genderdiverse artiesten aan om zich in te schrijven.

Klik HIER om in te schrijven