Spotz-On: Song Contest

Spotz-On geeft jaarlijks een voorstelling om het talent waarover ze beschikken, voor te stellen aan het publiek. Dit jaar was dat niet anders. Zangers van verschillende leeftijden gaven het beste van zichzelf tijdens een mooie voorstelling.

Podium vol talent

Het thema van deze voorstelling was het Eurovisiesongfestival. In verschillende formaties werden er songs gebracht van verschillende jaren Eurovisie. Sommige songs waren een evidentie, terwijl anderen niet zo bekend waren bij het publiek. Toch ging het dak eraf door het enthousiasme van de talenten. En of het talenten zijn: zowel zang als dans is voor hen niet onbekend. Het jammere aan die combinatie is echter wel dat het ene soms ten koste van het andere gaat en dat er minder in meerstemmigheid wordt gezongen. Dit wordt al snel vergeten wanneer het plezier van de kinderen het podium afspat.

Ook leuk is dat elke zanger een moment krijgt om in de spotlights te staan: de formaties veranderen zodanig veel dat iedereen wel eens een moment heeft om het beste van zichzelf te geven. Wie ook in de spotlights staat, is de live band die de zangers begeleidt. Zoals altijd, is live muziek een enorme meerwaarde. Het contact tussen band en zangers zit goed en het samenspel is top.

Spotz-On maakt er een mooie voorstelling van: een leuk thema, toffe kostuums, originele presentatie en enthousiaste talenten zorgen voor een mooi totaalbeeld. Spotz-On levert nog maar eens kwaliteit af.

Meer informatie over Spotz-On vind je op www.spotz-on.be 

Door Amber Degeest

Foto’s: Patrick Defort