Schrijf je in voor de masterclass met Els de Schepper

Grijp nu je kans om mee te spelen in de nieuwste show van Els de Schepper! Ben je dol op theater en heb je er altijd van gedroomd om een keer mee te spelen in een professionele voorstelling? Schrijf je dan nu in voor de drie uur durende masterclass van én met Els de Schepper. Als kers op de taart speel je mee in één (of meerdere) voorstellingen van ‘Els Ziet Ze Vliegen’ en beleef je de voorstelling zoals je ze nog nooit hebt meegemaakt: nog voor de eerste rij!

Geen ervaring? Geen probleem! Tonnen ervaring? Fantastisch! Ongelofelijk veel goesting om mee te doen? Dat klinkt perfect! Jong? Top! Iets ouder? Des te beter!

De masterclasses vinden plaats in Zele (22/8/21), Antwerpen (9/10/21), Hoeselt (7/11/21), Geraardsbergen (4/12/21) en Brugge (15/01/22).

Schrijf je nu in voor deelname aan de masterclass én de voorstelling via www.elsdeschepper.com/masterclass. Het aantal deelnemers per masterclass is beperkt tot 25, dus wees er als de kippen bij om jou plaatsje te bemachtigen.

Deelname aan dit unieke project kost slechts 120 euro. Daarvoor krijg je toegang tot deelname aan de masterclass van deze virtuoze theaterdiva en haar team. Deelname aan de show én unieke beleving van de show (vanop het podium!).

Toch liever veilig in een stoel zitten tijdens de show? Dat kan natuurlijk ook. Tickets zijn al voor meerdere data te koop via www.elsdeschepper.com/agenda.