Repetities van start voor nieuwe voorstelling Peppa Pig Live!

Bij Van Hoorne Entertainment zijn de repetities begonnen van de gloednieuwe familiemusical ‘Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur’. Een enorme taart werd aangesneden door de cast om dit moment te vieren. De nieuwste voorstelling van Peppa Pig zal vanaf 29 september toeren langs vele theaters door heel Nederland. Voor het eerst zal er in deze show gebruik worden gemaakt van grotere poppen, wat deze show een nog grotere beleving maakt voor kinderen en hun familie.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én… in modderplassen springen! Het ondeugende kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert na het succes van ‘Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand’ terug naar het theater voor een spiksplinternieuw avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur!

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors én vrolijke varkentjeshumor is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar. Na afloop van iedere voorstelling komt Peppa naar de foyer van het theater om op de foto te gaan met alle bezoekers.

Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur is van vrijdag 29 september 2022 tot en met zondag 23 juni 2023 te zien in het theater.

Website: www.vanhoorne.com/peppapig

Foto: Wim Lanser