Podium C houdt audities voor nieuwe projecten

Voor een groot Musical-Project en enkele korte muzikale projecten, is Podium C. opzoek naar talent! Heb jij interesse? Doe auditie!

Voor ‘Oosterse Nacht’, een magische spektakelshow, zijn we op zoek naar spelers die zich kunnen vrijmaken vanaf oktober (op maandag en donderdagavond) om in maart 2023 te schitteren op de planken! Dit uniek project wordt een leuke uitdaging voor 25 spelers! Het wordt een heerlijke cocktail van humor, muziek, dans en vertier op een nog nooit gespeelde locatie! Dit totaalspektakel wordt voor het publiek maar eveneens de acteurs een uniek gegeven!

We zoeken spelers tussen 12 en 50 jaar die zin hebben om zich volledig te geven in spel, dans en zang. Ervaring in één van deze is een + maar geen vereiste. We zoeken profielen die durven experimenteren en thuis zelfstandig kunnen studeren. Heb je zin om mee te werken maar wat schrik van een grootschalig project? We hebben ook diverse kleinere muzikale projecten in het verschiet! Stuur ons een mailtje voor meer info.

Heb je vragen of wil je je gewoon direct inschrijven? Stuur dan een mailtje naar podiumc@outlook.com. Zo ontvang je een invulformulier en meer praktische informatie ivm de auditie op 12 september om 19u30.

www.cultuurhuisdekeizer.com/auditie