Pappie Loop Toch Niet Zo Snel


Een avond gewijd aan het Nederlandstalige levenslied en humor. Dat is het concept van Pappie Loop Toch Niet Zo Snel. Het was Jelle Cleymans’ droom om eens een avondvullende show te maken in het genre. Om hem hierbij te helpen, vroeg hij enkele vrienden om mee te zingen. Jonas Van Geel zei toe nog voor hij wist wat hij moest doen en Gert Verhulst was heel blij dat hij zijn jarenlange lievelingsliedjes mocht brengen. Maggie MacNeal is een referentie als het op het levenslied aankomt en zorgt voor de vrouwelijke stem.

Entertainment ten top

Het programma dat deze vier brengen onder begeleiding van een sterke live band gaat zeer breed in het gamma. Van de jaren ’30 tot nu, van smartlap tot feestlied en van welbekende klassieker tot minder bekend juweeltje. Allemaal met het juiste gevoel gebracht.

Maggie MacNeal is een referentie als het op het levenslied aankomt

De vier performers kunnen allemaal een stukje zingen. Maggie MacNeal is in Vlaanderen misschien een beetje minder actueel en zal dit met deze tour zeker verhelpen. Prachtige, sterke stem. Jelle kan al zingen sinds hij sprong en Jonas en Gert hebben al voldoende ervaring met honden en Palm Parkies. Hun grootste troef voor deze show is echter de humor waarmee ze alles op smaak brengen. Niet alleen de ingestudeerde nummertjes werken rechtstreeks op de lachspieren, ook het zichtbare plezier op het podium werkt aanstekelijk.

Niet alleen de ingestudeerde nummertjes werken rechtstreeks op de lachspieren, ook het zichtbare plezier op het podium werkt aanstekelijk

Pappie Loop Toch Niet Zo Snel is een avond Nederlandstalig vertier. Meebrullen met de klassiekers en meegieren met de lachwekkende momenten. Wat moet een mens meer hebben om zich te amuseren?

Pappie Loop Toch Niet Zo Snel is nog tot en met 3 juni te zien in verschillende culturele centra in Vlaanderen. Meer info & tickets vind je op www.garifuna.be

Door Patrick Defort

Foto’s: Patrick Defort