Oost West Thuis Best verplaatst naar zomer 2022

De productie OOST WEST THUIS BEST wordt verplaatst naar de zomer van 2022 en zal spelen van 1 juli tot en met 14 augustus 2022. Dit betekent dat de productie DEN HIPPODROOM volledig geannuleerd wordt.

Verhaal

Jean en Jenny De Bie knijpen er steevast met het voorjaar voor enkele weken tussenuit. Tot voor kort steeds naar dezelfde plek, het door Jean zo geliefde Spaanse Calpe. Vorig jaar echter zijn ze ,door een vervelend virus, in eigen land moeten blijven. Deze ‘staycation’ is Jenny zodanig goed bevallen dat ze dit jaar een wandelvakantie geboekt heeft bij ‘De Molse Meren’. Dit uiteraard zeer tegen de zin van Jean, maar Jenny’s wil is wet! Als op de dag van vertrek de huisvriend Alex nog snel even binnenspringt ziet Jean een kans om dit vertrek enigszins uit te stellen. Alex is echter niet van plan lang te blijven, zijn minnares wacht hem op in de auto. Jenny mag haar zeker niet tegen het lijf lopen want zij is de beste vriendin van Rita, de vrouw van Alex. Als dit door omstandigheden toch gebeurt, gaan de poppen aan het dansen en moeten beide boezemvrienden zich in duizend bochten wringen om zich uit deze situatie te redden. Maar of hen dat lukt ….?

Oost West, thuis best’ is een situatiekomedie pur-sang. Boordevol misverstanden, volgehouden leugens en heerlijk herkenbare personages.

Cast

Carry Goossens
Lut Hannes
Helle Vanderheyden
Bert Cosemans
Annemie Picard

Informatie

Het Fakkeltheater zal iedere tickethouder in de tweede helft van januari 2022 hieromtrent contacteren.