New Life Academy houdt audities voor Sprookjesland de Musical

Stap met ons mee in semester 2! ‘New Life Academy’, de deeltijdse opleidingsschool die onderdeel uitmaakt van het productiehuis ‘New Life Entertainment’ (gevestigd in Aalst) gaat aan de hand van audities op zoek naar extra leerlingen om de cast van deze nieuwe musical te versterken!

Wij zijn nog op zoek naar hoofdrollen, rollen en ensembleleden. Iedereen vanaf 8 jaar is meer dan welkom om auditie te komen doen! Aangeraden maximumleeftijd: 65 jaar. Jongens & mannen zijn zeker een meerwaarde voor deze productie!

De New Life Academy is een deeltijdse theater- & musicalopleiding voor kids, teens & adults waar de lessen gegeven worden door louter en alleen gediplomeerde/professionele docenten die in het werkveld actief zijn!

Korte inhoud van het verhaal:

Vier kinderen uit een weeshuis doen op een avond een wens om te ontsnappen aan hun ongelukkige situatie. Samen beleven ze een ongelofelijk avontuur in de magische wereld waarin ze belanden: Sprookjesland! Stap met ons mee in het magische portaal en laat je betoveren door deze nieuwe musical. Eind mei 2023 te zien in Cc EMotia – Erpe-Mere.

Auditie

Tijdstip van de audities: zaterdag 10/12/2022 van 13u00 – 16u30
Tijdstip van de lessen/repetities: zaterdagen van 13u30 – 16u30
Adres lessen/repetities: Sportcentrum Schotte – Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst/Erembodegem
Contact via: info@newlife-entertainment.be

Inschrijven voor de audities kan via volgende link: https://forms.office.com/r/V1kEpkyakF