Musicalworkshops in Brugge door ARENA (TeamJacques)

TeamJacques vzw biedt vanaf september 2022 voor een tweede seizoen op rij musicalworkshops aan in Brugge onder de noemer ARENA. Jong en oud(er) kan terecht in ARENA om zich verder te ontplooien en te proeven van wat theater en musical te bieden heeft.

ARENA is er voor iedereen die wil proeven van theater- en musicalkunst of voor iedereen die zijn artistieke vaardigheden wil ontdekken en ontwikkelen. Je hoeft niet volleerd te zijn, in onze ARENA gaan we op een veilige en respectvolle manier aan de slag met ieders talent. Wij nodigen experten uit die hun tips en tricks binnen de verschillende disciplines zullen delen. ARENA staat garant voor een kwalitatief aanbod binnen de theater- en musicalkunst.

Ontdek het programma voor kinderen (vanaf 7 jaar tot en met 12 jaar)

De jongsten onder ons kunnen zich uitleven tijdens maandelijkse initiatiemomenten die opgebouwd worden rond één specifiek thema. Zo dompelen we de kinderen onder in een wereld van cowboys, indianen, prinsen en prinsessen, maken we een tijdreis naar de toekomst en zoveel meer! Elke sessie is steeds voorzien van leuke zang-, dans- en speloefeningen en wordt geleid door drie docenten: Jente Allonsius, Lien Steyaert en Jonas Jacques.

Praktische informatie:

o Voor 7-12 jaar
o Op zondagvoormiddag van 10.00 tot 12.00 uur
o 20 plaatsen per sessie

Ontdek het programma voor (jong)volwassenen (vanaf 17 jaar)

Net zoals vorig jaar werden opnieuw verschillende lesgevers aangeschreven om hun expertise te delen met de groep. Dit jaar kozen we ervoor om 3 professionals twee sessies te laten geven. Nicky Langley, Hannes Vandersteene en Bjorn Van Der Auwera tekenen opnieuw present. Zij gaan in een intensieve workshop van drie uur aan de slag waardoor je jouw eigen talenten en mogelijkheden kan verrijken.

Het programma voor de jongvolwassenen wordt gedurende het jaar nog aangevuld met een zangworkshop.

Praktische informatie:

o Vanaf 17 jaar
o Op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
o Slechts 10 plaatsen per sessie

Sta je te popelen? Surf dan snel naar teamjacques.be/arena en schrijf je in!