Music All Around houdt audities voor Jekyll & Hyde

Voor de aankomende Masterclass-productie ‘Jekyll & Hyde’ is Music All Around op zoek naar sterke zangers/acteurs voor enkele bijrollen & ensemble-plekken.

VERHAAL

Moord en chaos nemen het op tegen liefde en deugd in deze meeslepende musical. Een imponerend verhaal over twee mannen -de één een dokter, gepassioneerd en romantisch, de ander een angstaanjagende maniak- en twee vrouwen -de een beeldschoon en vol vertrouwen, de ander beeldschoon en vol wantrouwen naar de wereld. Beide vrouwen zijn verliefd op dezelfde man en weten beiden niets van zijn duistere geheim. Dr. Jekyll is gedreven om een manier te vinden om de mensheid te redden van alle lijden. Maar als niemand zijn ideeën serieus neemt, besluit hij zichzelf als proefkonijn te nemen met desastreuze gevolgen…

AUDITIES

• Spelers (m/v/x) in de leeftijd van 16-35 jaar met sterke zang- & spelkwaliteiten (danservaring is een pré, doch niet noodzakelijk)

Audities worden op zaterdag 11 maart 2023 afgenomen, en bestaan uit zowel een zang-, spel- als een dansauditie. Uitslag volgt uiterlijk 17 maart.

SPEELDATA

Voor deze productie staan 2 voorstellingen gepland op 14 & 15 juli 2023.

REPETITIES

De repetities vinden wekelijks plaats op zaterdagmiddag tussen 14:00 – 18:00 uur, in Asten (Noord-Brabant).

OVER MASTERCLASS: MUSICAL

De voorstelling wordt geproduceerd als jaarlijkse eindvoorstelling van de Masterclass: Musical. Dit is een drie-jarige vooropleiding van Music All Around, bedoelt als voorbereiding op audities voor vakopleidingen, of voor de meest ambitieuze spelers die op het allerhoogste niveau willen werken. Afgelopen jaren presenteerde de Masterclass: Musical zich o.a. met de succesvolle producties ’Bad Girls’ (2021) en ‘Carrie’ (2022).

AANMELDEN

Ben jij wie wij zoeken? Meld je uiterlijk 8 maart aan voor de audities via www.musicallaround.nl/casting!