Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo vertolkt de rol van Elza in de feelgood musical Verliefd op Ibiza. Wij spraken kort met haar na afloop van de premiere in het DeLaMar Theater. 

Een grote familie

Hoe heb je deze theaterervaring beleefd?

Voor de kijker is het een echte feel-good musical, je gaat naar huis met een vrolijk, zomers en liefdevol gevoel. We laten zien dat je gewoon kunt zijn wie je maar wilt zijn en dat je je daar niet voor hoeft te schamen. Laat de liefde maar groeien waar nodig en durf dat dan ook. Het is een mooie boodschap naar iedereen. Je hebt gewoon zin om naar Ibiza te gaan!

En hoe heb je het zelf ervaren?

We hebben nu 10 try-outs gehad en nu natuurlijk de premiere, het is zo ontzettend leuk en de tijd gaat ongelooflijk snel! Voor je het weet is het alweer mei en dan zijn we klaar, maar dat wil ik helemaal niet! Het is zo gezellig, we zijn net een grote familie en per show gaat het beter en beter. We groeien met elkaar en dat is zo leuk, ik ben heel gelukkig dat ik dit mag doen!

Verliefd op Ibiza speelt nog tot en met mei 2020 in verschillende theaters in Nederland. Kijk voor meer informatie en kaarten op rep.nu.

Door Annemarijn Clement

Foto’s: Annemarijn Clement