Kunst Veredelt brengt de musical Annie

Volgend jaar brengt Kunst Veredelt de musical Annie in Kieldrecht. Deze nieuwe Vlaamse versie blaast in een regie van MARC BOON en een choreografie van KRISTOF GOFFIN een frisse wind door een stuk dat al tienduizenden keren wereldwijd werd opgevoerd. Marc is in binnen- en buitenland al meer dan 28 jaar aan de slag als regisseur voor theater, musical, opera, grote evenementen en beeldmedia. Kristof behaalde zijn masterdiploma aan het Conservatorium te Antwerpen en is op 18 jaar tijd uitgegroeid tot een veelgevraagd danser/choreograaf voor theater en media.

‘Annie’ wordt gebracht als één van de jubileumactiviteiten in het kader van de toneelvereniging Kunst Veredelt. Het gezelschap kan rekenen op een jarenlange traditie en een trouw publiek. Voor een meer uitgebreide toelichting bij dit rijke verleden kan je terecht op de website www.kunstveredeltkieldrecht.be (rubriek ‘Geschiedenis’).

IN GOEDE COACHENDE HANDEN

Voor dit prestigieuze musicalproject ‘Annie’ werden 2 Kunst Veredelt-getrouwen bereid gevonden het meter- en peterschap op zich te nemen : DANNI HEYLEN & CARRY GOOSSENS. Hen voorstellen is overbodig. Hun staat van dienst is respectabel, hun raad meer dan goud waard.

DE ZOEKTOCHT NAAR ANNIE & DE WEESKINDEREN

Om de jeugdige hoofdrolspeler(s) talentvol te kunnen invullen, organiseren we audities ‘Op zoek naar Annie & Friends’. Ben je tussen 10 en 15, jongen/meisje, en heb je zang/dans/acteertalenten? Laat het Kunst Veredelt voor 31/12 weten:

– via www.kunstveredeltkieldrecht.be (en klik er in de linkerkolom op de knop ‘auditie’).
– of de rechtstreekse link www.annie.kunstveredeltkieldrecht.be

We gaan in deze audities op zoek naar de 3 meisjes die Annie zullen spelen. Daarnaast selecteren we ook 15 weeskinderen. Deze laatste kunnen zowel jongens als meisjes zijn.

INFORTMATIE

Van 11 november tot en met 11 december 2023
OC Ermenrike – Tuinwijkstraat 66 te Kieldrecht