Koeknuffelen op de Groenplaats

Bijzonder gezellige drukte op de Antwerpse Groenplaats voor een maandag. Pers, cast en enthousiaste theaterfans mochten de kempense boer Nonkel Jef welkom heten in Antwerpen-stad.

Na een introductie in het Hilton Old Town-hotel trokken auteur Brik Van Dyck, regisseur Dirk Lavrysen , Patrick Onzia en Diana More naar de Groenplaats waar Odette, Izzy en Nonkel Jef werden verwacht in bijzonder gezelschap. Nonkel Jef was immers vergezeld van zijn favoriete koe voor een sessie koeknuffelen met cast en bereidwillige pers.

Nonkel Jef is terug! Samen met zijn vrienden Odette, Sander en Zotten Dré geniet Vlaanderens meest bekende boer van zijn oude dag op zijn hoeve. Maar als een gladde projectontwikkelaar uit de stad de boerderij wil gaan kopen, gaan de koeien aan het dansen. Kiest Nonkel Jef voor het grote geld? Of blijft hij trouw aan zijn Kempische koppigheid? En lijkt die roodharige landmeter niet sprekend op een oude bekende? Is-ie ‘t of is-ie ‘t niet? Dit is het stuk waarin we de terugkeer van Izzy mogen meemaken. En jawel, acteur Luc Verhoeven is van de partij!

Informatie

Vanaf 30 maart tot en met 15 april in Theater Elckerlyc.
Vervolgens op tour door Vlaanderen van 21 april tot en met 31 mei 2018.

Regie : Dirk Lavrysen– Scenario: Brik Van Dyck
Met: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Brik Van Dyck

www.nonkeljefinhettheater.be

Foto’s: August Charrin