Job’s 2e Podcast [WERKTITEL] nu online

Vanaf vandaag staat de tweede aflevering van onze podcastreeks [WERKTITEL] online. [WERKTITEL] is een tweewekelijkse podcastserie gemaakt door MusicalMaker Job Greuter waarin hij in gesprek gaat met verschillende mensen uit het werkveld, over de begrippen musical en vernieuwing.

Aflevering 1

“De Dikke van Dale formuleert vernieuwen als het oude vervangen. Ikzelf zie het liever als het bestaande aanvullen: Daarom ga ik niet uitsluitend in gesprek met de nieuwe generatie, maar juist ook met ervaren professionals. Zo ging ik in de eerste aflevering in gesprek met schrijver, regisseur en producent Dick van den Heuvel. We spraken over het volgen van intuïtie, onderlinge concurrentie bij producenten en een mogelijk nieuw financieel model om vernieuwing te stimuleren.”

Aflevering 2

“In de tweede aflevering van [WERKTITEL] voer ik het gesprek met regisseur en artistiek projectleider Anouk Beugels. Lange tijd stond zij aan het roer van Codarts Muziektheater, waarbij ze de stroom van vernieuwing in het werkveld nauwlettend in de gaten hield om de studenten daar zo goed mogelijk op voor te kunnen bereiden. Inmiddels geeft ze zelf vernieuwing aan het genre binnen haar stichting NANOEK, waarvan de eerste projecten het afgelopen jaar werden gepresenteerd. Kortom: de ideale gesprekspartner!”

“Ik hoop dat jullie gaan luisteren en ik hoop nog meer dat jullie zullen deelnemen aan het gesprek.” – Job Greuter

De podcast is te beluisteren op Spotify onder de naam [WERKTITEL]

BELUISTER DE PODCAST